KAÇAK KARACA AVINA CEZA GELDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:17   Okunma Sayısı: 4097
Türkeli’de, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak Karaca avlayan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda ruhsatsız av tüfeklerine el konulurken, kaçak avlanan kişilerce vurulan 1 karaca da ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Türkeli ilçesi Düzler Köyü Eşekçi mevkisinde kaçak avcılık yapıldığı ve av esnasından Karaca hayvanının vurulduğu bilgisine ulaşan Türkeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hemen olay yerine hareket etti.  Bölgeye giden ekipler kaçak avlandığı öne sürülen M.Ö, R.Y, K.E ve S.Ç adlı kişilerle karşılaştı.
TÜFEKLERİ RUHSAZSIZ ÇIKTI
Yanlarında av tüfekleri bulunan kişilerin yapılan sorgulamada av tüfeklerinin ruhsatsız olduğu ve av tezkerelerinin bulunmadığı anlaşıldı. Operasyonda vurulmuş 1 karaca da ölü halde bulundu. Boğazı kesilen ve bacaklarının yüzüldüğü tespit edilen Karaca, olay yerine gelen Sinop Orman ve Su İşleri 10. Bölge Müdürlüğü personeline teslim edildi. Şahıslar hakkında yasal işlem başlatılırken operasyonda ele geçirilen av tüfeklerine ise el konuldu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI