TERSANESPOR'A TEBRİK PLAKETİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:19   Okunma Sayısı: 5201
Sinop Tersanepor, Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu tarafından plaketle ödüllendirildi.

Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Batı Karadeniz Grubu’nda mücadele eden Sinop Tersanspor, lige katmış olduğu katkılardan dolayı, TMVFL Federasyonu tarafından plakete layık görüldü.

Takımın teknik sorumlusu İbrahim Önal, plaketini TMVFL Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan’ın elinden aldı. Sinop Tersanepor’un lige katmış olduğu renk ve katkılardan dolayı böyle bir ödüle layık görüldüğünü ifade eden Bölge Temsilcisi Ali Doğan; “Türkiye Masterlar ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu olarak Kenan Gürsu başkanımın gönderdiği plaketi, Sinop Tersanespor’un ligimize kattığı katkılardan dolayı kendilerine veriyoruz ve teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Gelecek sene de inşallah beraber olmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Plaketi Doğan’dan alan İbrahim Önal da bu ödülden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek; “Ben de gerçekten çok teşekkür ediyorum. Masterlar Ligi Türkiye genelinde 50 takım ile oynanıyor. Seneye çok daha tempolu, takım sayısının fazla olacağı bir lig olacak inşallah. Umarım seneye çok daha kaliteli müsabakalar oynayacağız, tüm takımlara ve federasyonumuza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI