ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AYANCIK İLÇESİNE ASFALT DESTEĞİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:25   Okunma Sayısı: 5702
Ankara Büyükşehir Belediyesi, etkili olan yağış nedeniyle taşkınların oluştuğu Sinop’un Ayancık İlçesine yardım elini uzattı. İlçeye asfalt kaplama desteğinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, BKS Asfalt Kaplama Yapım İşi için ihaleye çıktı.

Batı Karadeniz’de 26-27 Haziran’da yaşanan aşırı yağışlardan Sinop’un Ayancık ilçesi de etkilendi. Taşkınların oluştuğu, geçici köprülerin yıkıldığı ilçede yaralar sarılmaya çalışılıyor. İlçeye asfalt desteğinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 12000 ton bitümlü sıcak temel yapılması (Kırılmış ve Elenmiş Ocak Malzeme ile) (Tip-A) imalatını da kapsayan 7 pozdan oluşan BSK asfalt kaplama yapım işi için ihale çıktı. 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00’de tarihinde yapılacak ihale için teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacağı öğrenildi. 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI