SİNOP’UN MARKASI: SİNOPE COFFEE

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:27   Okunma Sayısı: 7968
Sinop’ta sektörün öncülerinden Karainci Kahve, bünyesine kattığı Sinope Coffee’yi tanıttı.

İlimizde yıllardır cafe & bistro sektöründe hizmet veren Karainci Kahve, Sinop’a yeni bir kahve markası kazandırıyor. Şirket, Organize Sanayi’de kurulan üretim tesisinde Sinope Coffee isimli ürün ile sektörde boy göstermeye hazırlanıyor.

TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Sinop’un kahve markası olma ve ulusal düzeyde de boy gösterme hedefinde olan Sinope Coffee isimli kahvenin hafta sonu tanıtımı gerçekleştirildi. Sakarya Caddesi üzerinde kurulan stant ile Sinoplu vatandaşlar, kendi şehirlerinde üretilen kahvenin tadına baktılar. Kendilerine yapılan ikramı kabul eden vatandaşlar, kahvelerin kendine has güzel ve lezzetli bir tada sahip olduğunu, Sinop’ta üretilmesinin de ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söylediler.

SİNOP’UN YEREL MARKASI
Ürün ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Şirket Genel Müdürü Oytun Başkan, bu ürünü Sinop Organize Sanayi Bölgesi’nde ürettiklerini ve bu ürünün Sinop’un yerel markası olduğunu belirterek; ”Yerelden ulusallaşabilecek bir marka bu. Paketi ile tasarımı ile, içindeki içerik ile ulusalların gerisinde olmayan bir ürün. Ulusaldaki ürünlerde ne kullanılıyorsa biz de aynı özellikte üretim gerçekleştirdik. Dolayısıyla Sinop’tan çıkıp önce bölgede inşallah ilerleyen zamanlarda da ulusal bir marka yaratma hedefindeyiz. Bunların yanında Sinop’tan çıkmış bir değer olacak bizim ürünümüz. Karainci Kahve olarak yaklaşık 10 yıl boyunca bu sektörde hizmet verdik, tecrübe kazandık ve bu tecrübelerimizi Organize Sanayi’de açtığımız bu tesisimize yatırdık. Sinop’un içinden gelen bir yatırım bu. Organize Sanayi’de bu işi yapıyor olmamız da bu işi ne kadar ciddi yaptığımızın bir göstergesi.

İSTİHDAM DA YARATACAĞIZ
“Bununla birlikte istihdam da yaratacağız bu atılımımız ile. Şuanda tesisimizde 4 kişi çalışmakta ama inşallah ileride bu sayı artacak. Yerelde kendi halkımızdan destek alabilirsek büyümemiz tabi ki kolaylaşacak, biz büyüdükçe de istihdam kapasitemiz artacak”
şeklinde konuştu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI