KÖTÜ KOKULAR İSYAN ETTİRDİ!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:35   Okunma Sayısı: 3460
Sinop Gelincik Mahallesi, 104 Sokak’ta gider sularının bir başka apartmanın önüne akması ve pis kokuya neden olması apartman sakinlerinin tepkisine neden oldu. Bina yönetimi yetkililerden konuya duyarlılık göstermesini istiyor.

Sinop Gelincik Mahallesi, 104 Sokak B-Blok Dostlar Apartmanı sakinleri üst bloktan apartmanlarının önüne akan pis suya tepki gösterdiler. Hem Sinop Belediyesi’ne hem de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne girişimde bulunduklarını ifade eden apartman sakinlerinden Muzaffer Yıldırım, adım atılmamasına isyan etti. Yıldırım, “Bu üst tarafımızdaki blokların giderlerinden akan su tamamen bizim apartmanın önüne akıyor. İstinat duvarından doğru direk buraya geliyor. Zemin ve şap betonunda meyil olmadığı için buralara hep su birikiyor. Bakın hem yosun sarmış her yeri. Yazın özellikle pis koku yapıyor, sineklerden geçilmiyor. Sağlımız da tehlike altında aslında. Görüntü kirliliği de mevcut. Yapı denetimi ve belediye bu hatayı görmemiş. Biz burası için ilgili kurumlara başvuru yaptık. O onun sorumluluğu altında diyor, diğeri onun üstüne atıyor. Biz buraya yeniden dranaj, kanal sistemi, zemin şap akıntısı, yer süzgeçlerinin borularla kanala bağlanmasını ve perde beton istiyoruz.” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI