REİS'İN GÖZDESİ BOYABAT'IN ÖZNESİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:54   Okunma Sayısı: 12577
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, dün gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında hayat geçirdiği ve tekrar seçilmesi durumunda ilçeye kazandıracağı projeleri vatandaşlara sundu. Başkan Çakıcı, “Benim hem sizlere hem de bu ilçeye hizmet borcum var” dedi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, dün Boyabat Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında halka seslendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda projelerini ilçe halkına tanıtan başkan Çakıcı’nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

Çakıcı, yaptığı konuşmada, “Bu kardeşiniz asla sizlerin yüzünü kızartacak,  Boyabat’ımın başını eğdirecek hiç bir yanlış yapmadı” dedi.

Çakıcı, “Hatalar olabilir, eksiklikler olabilir ama yanlışım asla olmadı. İnşallah da bundan sonra  olmayacak. Bana ve Boyabat sahip çıktınız. Hizmetlere sahip çıktınız. Seçildiğim günden bu yana çalışmaktan başka bir şey yapmadım. Sizlere,  Boyabat’ımıza yakışır büyük hizmetler imza attık. Güçlü projeler inşa ettik. Bütün projelerimizi bölgesel ve fonksiyonel düşünerek yaptık. Unutmayın ki büyük Türkiye’nin yükselen değeri Boyabat olacaktır. Boyabat buna layıktır. Sizler buna layıksınız. Şunu biliyorum ki ben sizlerle güzelim ve sizlerle değerleriyim. Sizler de Boyabat ile güzelsiniz” diye konuştu.

Sözleri sık sık sloganlar ile kesilen başkan Çakıcı, “Benim sizlere karşı sorumluluklarım var.  Boyabat’ımızı medeniyeti ve kültürü ile inşa edeceğiz. Bu kültür şehrine hep beraber sahip çıkacağız. Benim hem sizlere hem de bu ilçeye hizmet borcum var. Boyabat’ın insanları çalışkandır. Toprak gibi verimlidir. Boyabat’ın çalışkan belediye başkanı olur. Gülümseyen belediye başkanı olur. Gönül kenti olan Boyabat’ın gönül belediye başkanı olur. İnşallah tekrar seçilerek sizleri hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmasının devamında Boyabat ilçesinde görevde bulunduğu süre içerisinde gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projeleri bir bir açıklayan Başkan Çakıcı, bu çalışmalarla ilgili salonda bulunanlara bilgiler verdi.

‘Alnımızın Akıyla 5 Yıl’ sloganı ile sinevizyon eşliğinde Belediye çalışmalarını vatandaşlara aktaran Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı çalışmalarını ve projelerini şu şekilde açıkladı; “Boyabat 300 Kişilik Öğrenci Yurdu - Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu - Özel Eğitim Okulu
Gençlik Merkezi - 75. Yıl Devlet Hastanesi - Boyabat Kızılay Anaokulu - 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi - Osmanlı Hamamı - Sinema, Konferans, Düğün Salonu - Eğlence ve Bowling Salonu - Her mahalleye bir park - Kasaplar Çarşısı - Asfalt ve Yol Çalışmaları - İmam Hatip Külliyesi - Çevre Yolu Projesi - Cami Restorasyonları - Erenlik Parkı Seyir Kulesi - Konakların Satın Alınması - Kapalı Pazar Yeri
Kolaz Çayı Yürüyüş Yolu - Çanakkale Platosu - Off-Road Yarışları - Domates Festivali - Kent Meydanı Projesi”

Toplantıda söz alan AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ise,  Türkiye’de 2002’de başlayan hizmet kervanının devam edeceğini söyledi.  Giresun, “Girdiği her seçimden alnının akıyla çıkan Ak Parti milletin sesi oldu, Türkiye’mizi tarihi hizmetlerle buluşturdu. Bu başarıdaki ilham kaynağı milletimizdir. Bu başarının mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

BİZİM İÇİN YEREL YÖNETİMLER HİZMET YARIŞIDIR
“Bizler yalnızca bu günün şehirlerini,  bu günün insanına bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu değiliz” diyen Giresun, “Bizler bu günden yarını inşa etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bizim için belediyecilik sadece yol yapmaktan,  çöp dökmekten ibaret değildir. Bizim belediyecilik anlayışımız ekonomiden- turizme,  kültürden - sanata, sosyal faaliyetlerden- istihdama, şehirleşmeden -mimariye, eğitimden- sağlıya varıncaya kadar her anlamda insanımızı hizmetle buluşturmak ve dünya ile yarışan şehirler inşa etmektir. Bizim için yerel yönetimler hizmet yarışıdır. Bizim belediyecilik anlayışımız gönül işçiliğidir. Milletimizle gönül köprüleri kurmaktır” ifadelerine yer verdi.

Coşkunun hakim olduğu toplantı sonunda partililer halkı selamladı.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI