AMATÖR'DE HEYECAN BAŞLIYOR

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:54   Okunma Sayısı: 9041
Sinop’ta Amatör Lig heyecanı başlıyor. Lig yarın ve Pazar günü oynanacak maçlar ile start alacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği Amatör Lig heyecanı artık başlıyor. Ligde tek grupta il ve ilçe takımları olmak üzere toplam 9 kulüp mücadele edecek

3 ARALIK’TA START ALIYOR
İlk hafta heyecanının 3 Aralık’ta yaşanacağı ligde bu tarihte 3 maç oynanacak. 3 Aralık Cumartesi günü Ayancık Cevizlispor – Özel İdarespor Ayancık Gazi Stadı’nda, Boyabat Esnafspor – Sinopspor Boyabat Daylı Stadı’nda, Gerzespor – Boyabatspor Gerze İlçe Stadı’nda ve 4 Aralık Pazar günü de Durağanspor – Gerze Belediyespor Durağan İlçe Stadı’nda karşılaşacaklar. Tüm bu maçların başlama saati 13:30 olacak.

BAL LİGİ’NE YÜKSELME
Ayancık Cevizlispor, Özel İdarespor, Boyabat Esnafspor, Sinopspor, Gerzespor, Boyabatspor, Durağanspor, Gerze Belediyespor ve Telekomspor takımlarının mücadele edeceği ligde ilk sırayı alan takım bir üst lig olan BAL Ligi’ne yükselmek için şuan BAL temsilcimiz Ayancık Belediyespor’un ligdeki durumuna göre ya baraj maçı oynayacak ya da bu lige direk yükselecek. Eğer Ayancık Belediyespor BAL Ligi’nde şampiyon olamazsa veya son iki sırada yer almazsa, amatör ligde şampiyon olacak takım ile baraj maçı oynayacak. Eğer takım şampiyon olursa veya son iki sıradan birinde yer alırsa bu durumda Sinop Amatör Lig şampiyonu direk olarak BAL Ligi’ne yükselme hakkı kazanacak. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI