NAZIM MAVİŞ, BU HAFTA AYANCIK VE TÜRKELİ’DE

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:56   Okunma Sayısı: 3821
AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş’in, bu haftaki programı Ayancık ve Türkeli ilçelerinde.

Hafta sonlarını genellikle Sinop’ta geçiren Maviş, sırasıyla ilçeleri ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya geliyor. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü olduğu halde Cuma Ayancık, Cumartesi günü de Türkeli ilçelerimiz de çeşitli etkinliklerde bulunacak olan Maviş’in programı, oldukça yoğun. Ziyaretlerinde özellikle ev ve iş yeri ziyaretlerine geniş zaman ayıran Maviş, Ayancık ve Türkeli’nde taziye ziyaretleri hasta ziyaretleri kapsamında hemşerilerinin evlerinin kapısını çalacak.

Maviş, Ayancık ve Türkeli’nde Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar, ve Teşkilat Yöneticileriyle bir araya gelecek. İş yeri ziyaret edecek, işçilerin öğle yemeğinde sofralarına misafir olacak. Ev ziyaretleri yapacak, hükümetin yatırımlarını yerinde inceleyecek. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI