AMATÖR'DE BOL GOLLÜ HAFTA

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:11   Okunma Sayısı: 12712
Sinop’ta 1. Amatör Küme Ligi’nde oynanan maçlarla 3.hafta geride kaldı. Ligin bu haftasında top 29 kez ağlarla buluştu.

Amatör Küme’de şuana kadar en gollü hafta geride kaldı. Ligde 3. Hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Boyabat, Sinop; Durağan ve Gerze’de oynanan toplam 4 maçta 29 kez gol sevinci yaşandı. 

BOYABATSPOR’DAN ‘8 KÖŞE’
1. Amatör kümede 17 Aralık 2016 Cumartesi Boyabatspor ile Boyabat Esnafspor derbisi oynandı. Serkan Perçin, Serkan Keskin ve Hasan Turgut’un yönettiği  derbiyi, Boyabatspor 8-1’lik sonuçla rahat kazandı. Mavi beyazlılar böylelikle ligde üçte üç yaparak puanını 9’a yükseltti. Oyuna hızlı başlayan Boyabatspor Hakan’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Ardı ardına bulduğu pozisyonlar bulan Boyabatspor Tolgahan Sülek ile durumu 2-0’a getirdi. Nadir gelişen Boyabat Esnafspor ataklarından birinde Ferhat farkı 1’e indirdi. Oyunda kurduğu baskıyı  kaybetmeyen Boyabatspor’da Murat Aygün’ün 2 güzel golü skoru 4-1 yaptı. Tolgahan, Ali Kaan ve Aykut’un harika golleri ile de Boyabatspor karşılaşmadan 8-1’lik galibiyetle ayrıldı.

GERZE BELEDİYE ZİRVEYE DEVAM DEDİ
Cumartesi gününün bir başka maçında Telekomspor ile Gerze Belediyespor karşı karşıya geldi. Sinop 80. Yıl Semt Sahası’nda oynanan maça lider ünvanı ile çıkan Gerze Belediyespor, üstün oyunu ile rakibi Telekomspor’u 5-1’lik skorla farklı bir şekilde mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. Telekom ise bu sonucun ardından ligdeki ikinci mağlubiyetini almış oldu.

DURAĞAN’DAN ‘ÖZEL’ SÜPRİZ
Ligde 3.haftada Durağan deplasmanına giden Sinop temsilcisi Özel İdarespor burada hiç ummadığı bir sonuç ile karşılaştı. Ligin ilk maçında Ayancık deplasmanında Cevizlispor’a öne geçmesine rağmen mağlup olmaktan kaçınamayan, geçtiğimiz hafta ilk 3 puanını elde eden sarı lacivertli takım, mutlak galibiyet hedefi ile Durağan’a gitti. Tam 5 golün atıldığı karşılaşmada Durağanspor rakibini 3-2 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini ve 3 puanını almış oldu.

CEVİZLİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ
Ligin bir diğer maçında ise Gerzespor ile Ayancık Cevizlispor Gerze’de karşı karşıya geldi. İlk haftada kendi sahasında kazanan ve sonrasında haftayı BAY olduğu için maç oynamadan geçen Ayancık Cevizlispor, rakibi Gerzespor’u rahat oyunu ile Mehmet Ali 3, Cem 2 ve Erdem’in 2 golü ile 7-2 mağlup ederek yükselişini sürdürdü.

BOYABAT ESNAFSPOR: 1- BOYABATSPOR: 8
TELEKOMSPOR: 1 - GERZE BELEDİYESPOR: -5
DURAĞANSPOR: 3 - ÖZEL İDARESPOR: 2
GERZESPOR: 2 - AYANCIK CEVİZLİSPOR: 7

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI