Sokak hayvanları için piknikte buluştular

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:12   Okunma Sayısı: 7417
Sinop Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, hayvansever vatandaşları piknikte buluşturdu.

Hayvansever vatandaşlar dün sokak hayvanları için piknikte bir araya geldi. Sinop Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, Erfelek  ilçesindeki sahipsiz sokak hayvanları için harekete geçti. Dernek başkanı Ayhan Özcan,  ilçeye Hayvan Bakımı ve Rehabilitasyon Merkezi kazandırılması için dernek olarak yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek sonunda mutlu sona ulaştıklarını söyledi. Erfelek ilçesi Soğucalı Köyü, Kıran Mahallesi Toplubaşı mevkiinde 5 dönümlük bir araziyi 10 yıllığına derneğe tahsilini yaptıklarını belirten Özcan, yaklaşık bir sene içinde  bu alanda Hayvan Bakımı ve Rehabilitasyon Merkezi’ni faaliyete geçireceklerini  kaydetti. Dernek olarak bunu hem kutlamak hem de sokak hayvanları hakkında farkındalık yaratmak için piknik düzenlediklerini belirten dernek başkanı Ayhan Özcan; “Hayvanları kötü şartlarda yaşamalarının önüne geçmek hem insan sağlığını hem de hayvan sağlığını kontrol altına alınması ve iyileştirilmesi amacıyla farkındalık yaratmakla için burada bir piknik organizasyonu düzenledik. Bu piknik yapacağımız alan üzerine kurulacak olan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Dernek adına çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Yine hayvanları korumak üzerine ve diğer sosyal yardımlaşma faaliyetler ile derneğimizin çalışmaları devam edecek. Özellikle başta hayvanseverler olmak üzere bu konuda hassasiyet gösteren herkse teşekkür ediyorum ” dedi.

 

AK Parti birinci sıra Sinop milletvekili adayı Cengiz Tokmak ve CHP ikinci sıra Sinop milletvekili adayı Mustafa Acun’un da katıldığı piknik etkinliğinde hayvanseverler doyasıya eğlendi. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI