SİYAH-BEYAZ COŞKU!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:26   Okunma Sayısı: 5542
Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ın taraftarları, Sinop’ta sokakları adeta bayram yerine çevirdi. Siyah-beyazlıların şampiyonluğu Sinop’ta da coşkuyla kutlanıyor.

Vodafone Arena'da Beşiktaş tüm sezon boyunca oynadığı etkili futboluna taraftarın da büyük desteğini ekleyerek Osmanlıspor'u 3-1 yenerek Süper Lig'de 14. şampiyonluğuna ulaştı. Bu akşam (15 Mayıs Pazar) oynanan Beşiktaş – Osmanlıspor maçı 3-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından bitime 1 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlılar bu başarıyı tüm yurtta doyasıya kutlarken Sinop’ta coşkunun adresi yine Uğur Mumcu Meydanı oldu.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Uğur Mumcu Meydanı’na akın eden siyah-beyazlı taraftarlar, ellerindeki meşale ve bayraklarla birlikte Beşiktaş marşları eşliğinde şampiyonluğun tadını çıkardılar.

Haber: Emrah GÜNEY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI