MAVİŞ, İKTİDAR VE MUHALEFET ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:27   Okunma Sayısı: 6657
Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Genel Meclisi’nin 2015 yılı son toplantısına katıldı. Maviş, ziyaretinde iktidar ve muhalefetin meclis üyelerini bir araya getirerek Sinop’un sorunlarına ortak çözüm bulunması önerisini sundu.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya gelerek, Sinop’un geleceği hakkında istişarelerde bulundu. Maviş, İl Genel Meclisi’nin 2015 yılı meclis çalışmalarının son gününde meclisi ziyaret ederek iktidar ve muhalefet partisi meclis üyeleri ile birlikte Sinop’un sorunları hakkında meclis üyeleri ile sohbet edip, bilgi aldı. İktidar ve muhalefet partisinin meclis üyeleri Nazım Maviş’le yaptıkları istişare toplantısında dilek, görüş ve önerilerini paylaştılar.

İl Genel Meclis üyeleri, milletvekili Nazım Maviş’in iktidar ve muhalefetteki üyeleri bir araya getirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Maviş’e teşekkürlerini sundular.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI