SİNOP'A YAKIŞTI!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:29   Okunma Sayısı: 6527
Sinop Belediyesi tarafından İskele Meydanı’nda başlatılan rıhtım düzenleme çalışmaları tamamlandı. Yeni düzenleme ile deniz kenarındaki kaldırım daha modern bir görünüme kavuşmuş oldu.

Aşıklar Caddesi sahil bandının Sinop Belediyesi’nin destekleri ile yapımının ardından başlatılan çalışma ile genişletilen rıhtım çalışması beraberinde Bülent Ecevit Caddesi’nin sıcak asfalt ve yağmur hatlarının tamamlanması ile hizmete girdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül; “Belediyemiz destekleri ile Aşıklar Caddesi sahil yürüyüş bandının yapımının ardından yine Bülent Ecevit caddesi iskele bağlantısı olan rıhtım yürüyüş bandının ömrünü tamamlaması ve ihtiyaca cevap verememesinin proje yaparak yaklaşık 100 metre uzunluğundaki sahil bandı yürüyüş yolu denize 5 metre uzatılarak genişletildi ve daha sağlıklı bir kaldırım ve yürüyüş bandı oluşturuldu. Bu yürüyüş bandının bir diğer özelliği ise yol ile yürüyüş yolu ayrımını yapan kaldırım kaldırılarak özel ışıklandırma sistemi ile birbirinden ayrılacak. Sahil tarafına ise özel seçilmiş ışıklandırmalar takılarak yeni yüzüne kavuşturulmuş oldu. Yaz aylarında oldukça yoğun olarak kullanılan sahil bandı yürüyüş yolu özel taş döşemeleri ile hizmet verecek. Tüm halkımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI