SİNOP'UN PROJELERİ ÖDÜL SOKAĞI'NDA

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:40   Okunma Sayısı: 15052
10. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu. 10. Yıl’a özel olarak gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde Sinop Belediyesi de Sakarya Caddesi ve Buzhane Binası projeleri ile geçmişte kazandığı ödüller kapsamında yerini aldı.

BU YIL 10.SU YAPILDI
EPR Yerel Yönetim Ajansı tarafından organize edilen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri bu yıl 10. kez yurtdışından Belediye Başkanlarının da katılımıyla uluslararası statüde düzenlendi. Ödül töreninin yanı sıra 10. yıl özelinde, Wilo Pompa Sistemleri ve Süleyman Ekşi İnşaat oturum sponsorluğunda gerçekleşen ve gün boyu süren Yerel Yönetim Zirvesi, birbirinden değerli konuşmacılara ev sahipliği yaptı.

ÖDÜL SOKAĞI AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Dört oturum olarak düzenlenen, Belediye Başkanlarını, Başkan Yardımcılarını, akademisyenleri ve farklı sektör yöneticilerini bir araya getiren uluslararası statüdeki Yerel Yönetim Zirvesi, Prof.Dr. Ruşen Keleş moderatörlüğünde Başkanlar oturumuyla açıldı. Oturumun ardından bugüne kadar ödül alan projelerin sergilendiği Ödül Sokağı açılışı gerçekleştirildi.

9 YILDIR ÖDÜL ALAN BELEDİYELER DE YER ALDI
9 yıldır kentlerine ödül getirmiş olan toplam 88 projenin sergilendiği Ödül Sokağı açılışı, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy’un moderatörlüğünde, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Prof. Dr. Erol Köktürk‘ün konuşmalarıyla devam etti.

SİNOP DA ÖDÜLLÜ 2 PROJESİ İLE ORGANİZASYONDAYDI
Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi ve ödül töreni için geldiği İstanbul Bağlarbaşı Kültür Merkezinde belediye çalışmaları olan ve iki kez ödül aldığı Sakarya Caddesi ve Buzhane projelerinin sergilendiği Ödül Sokağı’nı ve Sinop standını gezdi. Ergül, Ödül Sokağı’nda ziyaretçiler ile bir araya gelerek projeler ve Sinop hakkında sohbette bulundu. Ergül, Zirve öncesinde Özel Kalem dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erengül Bilenser ile bir araya gelerek zirvenin başarılı geçmesi temennisinde bulunarak kendisini Sinop'a özgü el yapımı dokuma takdim etti. Organizasyonda gün boyu yapılan zirve sonunda ödül töreni gerçekleştirildi.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI