'AMACIMIZ HALKTA SOSYAL GÜVENLİK BİLİNCİNİN OLUŞMASI'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:49   Okunma Sayısı: 10889
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Haftası Sinop’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığını tek çatı altında birleştiren ve Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarından biri olarak kabul edilen Sosyal Güvenlik Reformu 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edildiğinden, her yıl 16 Mayısı içine alan hafta Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanıyor. Bu kapsamda Sinop’ta Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi. Çelenk törenine SGK İl Müdürü Sami Şahin, müdür yardımcıları ve SGK personeli katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende konuşan Sinop Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürü Sami Şahin, “Bu tür haftalar toplumda farkındalık yaratma, bilgilendirme ve bilinçlendirme açısından önem taşımaktadır. Sosyal Güvenlik Kurumunu, herkese ve her kesime tanıtmak, insanlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerde, iletişimin her yöntemi kullanılarak toplumun bütün kesimlerine ulaşmaya çalışacağız” dedi.

Çelenk koyma töreninin ardından ise SGK İl Müdürü Sami Şahin ve personeli Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nu makamında ziyaret ederek kutlamalar ile ilgili bilgiler verdi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI