'PANSUMAN DEĞİL KALICI ÇÖZÜM GEREKİYOR'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:52   Okunma Sayısı: 6590

Sinopspor gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul ile yeni başkanını ve yönetimini seçti. Genel Kurul’a tek liste ile katılan Ayhan Özhan Sinopspor’un yeni başkanı oldu.

İlimizin yarım asırlık kulüplerinden Sinopspor’da Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. İlimizi geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil eden kulüpte gerçekleştirilen Genel Kurul’da mevcut başkan Ayhan Özhan 3 yıllığına tekrar başkanlığa seçildi.

Yoğun bir katılım ile 29 Haziran Cumartesi günü 80’ler 90’lar Cafe’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sinopspor kulübü üye ve delegeleri ile yeni başkan adayı ve yönetim kurulu adaylarının katıldığı Genel Kurul’da yönetim kurulu faaliyet raporları, mali raporlar, denetleme kurulunun raporları, yönetim kurulu üyelerinin ve disiplin kurulunun seçimi, yeni yönetim kurulu tarafından hazırlanan geride bırakılan sezonun gelir - gider tablosunun okunması gibi faaliyetler gerçekleştirildi. Olağan Genel Kurul gündemindeki maddelerin gerçekleştirilmesinin ardından başkanlık ve yönetim kurulu seçimine gidildi. Genel Kurul’a tek liste ile başkan adayı olarak giren Ayhan Özhan ve ekibi, Sinopspor’un yeni yönetimini oluşturdu. Genel Kurul’da bulunan üyelerin tüm oylarını alan Özhan, Sinopspor için ekibi ile birlikte ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi.

Genel Kurul sonrası açıklamada bulunan Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan; “Genel Kurulumuzun tüm Sinop’umuza, tüm Sinop’un dışında yaşayan Sinoplulara hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yeni yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde Sinopspor’umuzu en yakıştığı en layık olduğu yere çıkartacağız. Bizlere güvenin, biz Sinop halkına güveniyoruz. Allah utandırmasın, inşallah güzel işlere imza atacağız” ifadelerine yer verdi.

Gerçekleştirilen Genel Kurul sonrası Sinopspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Ayhan Özhan (başkan), Ender Liman, Mustafa Tanyeri, Akın Kaya, Şükrü İstanbullu, Bülent Eroğlu, Musa Bozkurt, Mustafa Korkmaz, Şerafettin Özcan, Selçuk Mete, Orkun Özcan.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI