SİNOPLU BİLARDOCU TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 9494
Bilardoda 3 bant ve artistik şampiyonanın 1. etap müsabakaları sona erdi

Bilardoda 3 bant Türkiye şampiyonası ile artistik Türkiye şampiyonasının 1. etap müsabakaları sona erdi. Şampiyonada mücadele eden Sinoplu bilardocumuz Denizcan Akkoca U-21 Gençler Türkiye Şampiyonasında 1.oldu. Bilardoda 3 bant Türkiye şampiyonası ile artistik Türkiye şampiyonasının 1. etap müsabakaları sona erdi. Türkiye Bilardo Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ankara Gölbaşı tesislerinde gerçekleştirilen 3 bantta veteranlar, kadınlar, 17-21 yaş altı gençler ile artistik bilardo şampiyonasında dereceye girenler belli oldu.

2022 yılının ilk turnuvası olma özelliği taşıyan organizasyonda, 3 bant gençler 17 yaş altı kategorisinde Burak Haşhaş, 21 yaş altında Sinoplu sporcumuz Denizcan Akkoca, kadınlarda Arzu Gök, veteranlarda ise Mustafa Ak birinci oldu. Artistik bilardo 1. etap müsabakalarında ise Barış Cin ilk sırayı aldı.

Akkoca şampiyona sonrasında sosyal medya hesabından şampiyonluğu ile ilgili yaptığı paylaşımında; “Ankara-Gölbaşında düzenlenen 2022 1. Etap U-21 Gençler Türkiye Şampiyonasında 1. olarak 4. şampiyonluğumu kazandım. Bana destek veren, üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI