Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan Sinop'un eğitim durumunu konuştu

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:59   Okunma Sayısı: 7464
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Sinop Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Özdemir, gazeteniz Sinop Pusulası’nı ziyaret etti.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Sinop Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Özdemir, gazeteniz Sinop Pusulası’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Haber Yönetmeni Murat Yılmazer ile bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, eğitim alanında Sinop’a yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler verdi. Sinop İmam Hatip Lisesi’nin yıkımının gerçekleştirildiğini belirten Türkkan, “3 yıldan beri yıkıldı yıkılacak diye bekleyen okulumuzun yıkımını gerçekleştirdik ve inşaatına başladık. Ben bu konuda bize destek olan bütün kurum ve kuruluşlara teşekküre diyorum” dedi.

Denizcilik Lisesi’nin ihalesinin de tamamlandığını belirten Türkkan; “ Bu okulumuzda devasa bir yapı olacak. 16 derslik ve 200 kişilik pansiyonlu bir bina. Ve büyük bir atölyesi olacak. Yakın bir zamanda firma işe başlayacak inşallah. Yine 16 derslik ve 200 kişilik pansiyonlu otelcilik binamızın da TOKİ tarafından bugün-yarın ihalesi yapılacak. Ticaret Lise’mizin arkasına 6 katlı rehberlik araştırma merkezi inşaa edilecek. Bu binanın üst 2 katı rehberlik araştırma merkezi olacak. Diğer katları ise ya ilkokul yada ortaokul olacak. Bunun araştırmasını yapacağız hangisine ihtiyaç veya  gereksinim varsa ona göre karar vereceğiz ve ona göre değerlendireceğiz. Sağlık Meslek Lise’mizin zemin etüt ihaleleri de yapılacak. Zemin etüt ihalesinin belirlenmesinin ardından asıl ana projeler hazırlanıp ihalesine çıkacak inşallah. Boyabat’taki 16 derslik engelliler okulumuzun zemin etüdü de  bitmek üzere. O da Özel İdaremize teslim edilecek inşallah” diye konuştu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Pusulası Gazetesi Haber Yönetmeni Murat Yılmazer ise Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Sinop Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Özdemir’e teşekkür etti.

Ziyaretin son bölümünde Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve Sinop Milli Eğitim Şube Müdürü Derya Özdemir, gazetemizin baskı hizmetlerini gerçekleştirdiği matbaa bölümünü de gezdi.  

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI