SEZONUN İLK BALIKLARI TEZGÂHLARI SÜSLEDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:06   Okunma Sayısı: 11278
Denizlerdeki av yasağı 31 Ağustos akşamı son buldu. Balıkçılar 1 Eylül’den itibaren ağlarını denize bıraktı. Denize ilk ağların atılmasının ardından Sinop’ta sezonun ilk balıkları da tezgâhlardaki yerini aldı.

Sezonun ilk balıkları tezgâhları süslemeye başladı. Av yasağının 1 Eylül’de sona ermesiyle denize ilk ağları salan balıkçıların ağlarına hamsi, istavrit ve palamut takıldı. Hamsi ve İstavrit’in kilosu 10 liradan alıcı bulurken Palamut’un fiyatı ise büyüklüğüne göre değişiyor. Balıkçılar sezonun ilk günleri olması nedeniyle balık fiyatlarının yüksek olduğunu ifade ederek, ilerleyen günlerde fiyatların düşeceğini söyledi.
 

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BALIK BOLLAŞACAK, FİYATLAR DÜŞECEK”
Balıkçılar; “Henüz fiyatlarımız düşük değil. İnsanlar gelip bakınca önce biraz duraksıyorlar fakat daha da bollaşacak. İnşallah fiyatı daha da ucuzlayacak. Sofralarda olacak, tezgâhlarda olacak. Çok iyi şeyler olmasını umut ediyoruz. İnşallah bol bol balık yeriz bu sene” diyerek görüşlerini belirttiler.
 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI