SİNOP'TA FUHUŞ OPERASYONU!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:07   Okunma Sayısı: 5862
Sinop merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sinop Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu biri yabancı uyruklu 7 kişinin fuhşa teşvik veya aracılık yaptıkları tespit edildi.

24 Kasım 2021 günü Sinop Merkez, Ankara ve Çanakkale illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında fuhuş suçunun işlenmesini kolaylaştıran, aracılık eden ve yer temini sağladıkları tespit edilen şüpheliler 1’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şüpheli yakalanmış. Yakalanan şüphelilerden 4’ü gözaltına alındı. Şüphelilerin aracılığı ile müşterilerle ücret karşılığında cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen ve mağdur konumunda bulunan 3’ü yabancı uyruklu olma üzere toplam 6 mağdur bayan temin edilerek ifadelerine başvurulduğu, suç faaliyetinde müşteri olduğu tespit edilen 21 erkek şahsın temini yapılarak tanık olarak ifadelerine başvurulduğu, fuhuş faaliyetinde ‘yer’ olarak kullanıldığı tespit edilen; bir iş yerine ve fuhuş faaliyetine müşteri olarak iştirak eden 24 şahsa toplamda 42.000 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada şüpheli ve mağdur konumunda bulunan yabancı uyruklu toplam üç bayan şahıs hakkında sınır dışı (deport) işlemlerinin başlatıldığı, suç organizasyonu içerisinde bulunan şüphelilerden; 7 şüpheli tahkikat işlemleri akabinde mevcutlu olarak Adli Mercilere sevk edildiği belirtildi.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI