ERDİNÇ ŞİMŞEK CHP SİNOP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:14   Okunma Sayısı: 3158
24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partilere aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

24 Haziran 2018 Genel Seçimleri için yeniden görev yaptığı Sinop DSİ 74. Şube Müdürlüğünden istifa eden Erdinç Şimşek CHP Sinop Milletvekili aday adayı oldu.

Erken seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Erdinç Şimşek, partisine gelerek aday adaylığı için başvurusunu yaptı. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri’nde de CHP’den Sinop Milletvekili adaş adayı olan ve o dönem vekil sıralamasında 3.sırada yer alan Şimşek, yaklaşan erken seçimler öncesi bu yarışta yine varım dedi.

ERDİNÇ ŞİMŞEK KİMDİR?
1973 Sinop doğumlu olan Erdinç Şimşek, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Bölümü ile Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mühendislik- Mimarlık Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü mezunu. Askerlik görevinin ardından, 2000 yılından bu yana Devlet Su İşlerinde “Mühendis” olarak görev yapıyor. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde de CHP’den Sinop Milletvekili Aday Adayı olmuş ve yapılan önseçimde 3. Sırada yer almıştı. Evli ve 2 çocuklu.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI