TERÖRE KARŞI TEK YÜREK

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:33   Okunma Sayısı: 15996
Sinop, artan terör olaylarına karşı tek yürek oldu. Terörü protesto için bir araya gelen Sinoplular eski otogar mevkiinden İskele Meydanı’na kadar yürüyerek terörü lanetledi.

Artan terör olaylarına karşı Sinop tek yürek oldu. Sinoplu vatandaşlar şehitler anısına dün yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Erfelek’ten konvoy eşliğinde gelen vatandaşlar da destek verdi. Eski otogar mevkiinde toplanan yüzlerce vatandaş buradan İskele Meydanı’na kadar yürüdü. Hep bir ağızdan terör lanetlendi, şehitler anıldı.  Yürüyüş esnasında vatandaşlar, "Hepimiz askeriz, hepimiz polisiz", "Kahrolsun PKK", "Askere uzanan eller kırılsın", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı. Birlik ve beraberlik mesajı veren vatandaşlar; “Bu ülke bizim. Başka Türkiye yok. Kardeşçe yaşamak varken bu şiddet niye Bu ülkenin her karış toprağı bizimdir. Türk’üyle, Laz’ıyla, Kürdiyle, Alevi’siyle, hepimiz kardeşiz. Terör kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur ve Türkiye bu oyuna gelmeyecektir” diyerek görüşlerini dile getirdiler.

İskele Meydanı Atatürk Anıtı önünde şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Yapılan duanın ardından grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Haber: Aydın YILMAZ

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI