SİNOP BELEDİYESİ'NDEN TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:35   Okunma Sayısı: 6525
Sinop’un İncedayı Mahallesi’nde Belediye tarafından kesilen ağaçlara mahalleliler tepki gösterdi. Mahalle sakinleri ‘temizlik çalışması’ adı altında yapılan bu ağaç kesimi nedeniyle Belediye’ye ateş püskürdü.

Sinop’ta İncedayı Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii bahçesindeki çam ağaçlarının Sinop Belediyesi tarafından ‘budama ve temizlik’ çalışması adı altında kesilerek adeta ‘katledilmesi’ mahalleliler tarafından tepkiyle karşılandı. Sinop Belediyesi tarafından arabaların üstüne toz ve kozalak düşmesi bahanesi ile kesilen ağaçlar için mahallede uzun yıllardan bu yana marangozluk yapan Bahattin Tekin, gazetemize açıklamalarda bulunarak; Buradaki 5 tane ağacı yok toz düşüyor, yok kozalak düşüyor, yok rüzgarda devrilecek bahanesiyle kestiler. Bunlar doğa ve ağaç düşmanı. Yakında düzenleme adı altında buradaki ağaçların hepsini de keserler bahaneyle. Çevreyi temizlemek yerine ağaçları keserler. Ağaç demek oksijen demek, oksijenimiz gidiyor bu ağaçları kestiğinizde. Çamın olmadığı yerde milletin yüzünde ölü ruh vardır ama çam ağacının olduğu yerde 100 metreden mikrobu korurmuş, insan sağlığına olumlu etkileri var. Bir sitemim de çevrecilere. Bir ağaç için protestolar yapan, yürüyüşler düzenleyen çevreciler, buradaki ağaç katliamına neden sessiz kalıyorlar, neredeler?” diyerek serzenişte bulundu.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI