Zam Yok Gramı Düştü!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:42   Okunma Sayısı: 4267
Sinop’ta ekmeğin gramajı 300 gramdan 250 grama düşürüldü. Ekmeğin fiyatında ise bir değişiklik olmadı.

Sinop Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, ekmeğin gramajında yeni tarife uygulamasına geçildiğini söyledi. Gündoğdu, “Eskiden 300 gram ekmek 1 liradan satılıyordu. Bugünden itibaren ekmeğin gramajı 50 gram düşürüldü ve 250 gram ekmeğin fiyatı yine 1 lira olarak kaldı” dedi. Gramajın düşürülmesinin sebebinin artan maliyetler olduğunu dile getiren Gündoğdu, “Yaklaşık 1,5 yıldır ekmek fiyatlarında bir değişiklik yapılmamıştı. Yeni gramaj uygulaması en az 1,5 yıl daha değişmeden devam edecek” diye konuştu.

Öte yandan Sinop’ta ekmeğe yapılan yeni düzenlemeye tepki gösteren bazı vatandaşlar; “Ekmek yaklaşık 4 yıldır 1 TL diyorlar, zam yapmadık diyorlar ama gramajını düşürüyorlar. Çok teknik davranıyorlar. Her defasında ekmek küçülüyor. Son olarak yeni bir şekil daha vermişler. Tost ekmeğine dönüştürmüşler.” Şeklinde serzenişlerde bulundular. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI