VALİ ÇETİNKAYA YILIN SON GÜNÜNDE ÇOCUKLARLA BİRARAYA GELDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:15   Okunma Sayısı: 5857
Sayın Vali Dr. Yasemin ÖZATA ÇETİNKAYA, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla yılın son gününde Polisevinde bir araya geldi.

Çocuklarımız için düzenlenen etkinliğe Vali ÖZATA ÇETİNKAYA, İl Protokolünün eşleri, Aile ve Sosyal politikalar İl Müdür Vekili Harun KÖKSALAN ve Kurum Yöneticileri, Sinop Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Emine KAYA ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen etkinliğin sonunda Sayın Vali ÖZATA ÇETİNKAYA bir konuşma yaparak tüm çocuklarımıza 2016 yılında her şeyin gönüllerince olması dileklerini ileterek, iyi yıllar diledi ve hediyelerini dağıttı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI