Evlerinin önünden geçen doğalgazdan faydalanamıyorlar

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:26   Okunma Sayısı: 10352
İlimiz Korucuk Mahallesi Kiraz Tepe mevkii sakinlerinin bir bölümü kapısının önüne kadar gelen doğalgazı kullanamamaktan şikâyetçiler.

İlimiz Korucuk Mahallesi Kiraz Tepe mevkii sakinlerinin bir bölümü kapısının önüne kadar gelen doğalgazı kullanamamaktan şikâyetçiler.

Sinop’un Kiraz Tepe mevkiinde ikamet eden vatandaşlar doğalgaz hizmeti alamamaktan dolayı dertliler. Bölgenin heyelan olduğu gerekçesiyle doğalgaz verilmediği ifade eden Kiraz Tepe sakinleri Sinop Valiliğine dilekçe vererek başvuruda bulunduklarını ancak bir girişimde bulunulmadığını belirttiler. Mağdur olduklarını ifade eden bölge sakinleri, “Bizim hakkımız olan ve bu alanı heyelan sebebi göstererek gaz vermemelerini akıl almaz olarak görüyoruz. Örneğin on metre yanımızda doğalgaz kullanan var ama  bize yok deniliyor. Artık yeter diyoruz. Bizler emekli insanlarız ve yakacak alamaz duruma geldik” diyerek dert yandılar.

Öte yandan, Sinop Pusulası Gazetesi olarak yaklaşık 3 hafta önce ilimizi ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na anlatmış ve girişimde bulunulması için talimat vermişti.

 

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI