SEVGİLİ SİNOPLU DOSTLARIM , DEĞERLİ KARDEŞLERİM …….

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:22   Okunma Sayısı: 10649
07 haziran genel seçimlerinde tüm halkımızın ülkemizin istikrarının bozulmaması ve ilerleme ve yükselişin devam etmesi için ak partiye olan desteğimizin devam etmesi gerektiğinin bilinmesini istiyorum . Ülkemizin geçirdiği badireler herkes tarafından malumdur . Ülkemizin yükselişini çekemeyen ve milletimizin refah düzeyine pranga vurmak isteyenler birlik olmuş ve siz değerli hemşerilerimizin geleceği ile oynamak istiyorlar . Siz değerli hemşerilerimin Bu kurgulanan oyunların farkında olduğunu ve bu oyunları bozacağınızdan hiç bir şüphem yoktur .

Ak Partiye gönül vermiş ve değişik sebeplerden teşkilata ya da adaylarımıza geçmişteki bazı olumsuzluklardan dolayı kırılmış küsmüş olan kardeşlerim,  gün kırgınlık küslük vakti değildir. Ak Parti davası ve sevdamızdan eminsek şahısların hiç bir önemi yoktur , bu sebep ile Sinop’umuzun ülke hizmetlerindeki payını alabilmesi ve hak ettiği yere kavuşabilmesi  için  her ne sebep olursa olsun ak partinin başarısı için tek vücut olunması gerekmektedir.  Aday adaylığım sürecinde beni destekleyen hemşerilerime kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum . Bu süreçte ticaretimden dolayı ak partiden aday adayı oldu Milletvekilliği gibi bir düşüncesi yok , ticareti için aday oldu diyenler oldu .   Ben bu güne kadar hiç bir siyasi bağlantı kullanmadım ve yüce Allahın izni ve nasip etmesi neticesinden hizmetime devam ettim ve de Allahın izni ile de davam edeceğim. Sinop ta yapmakta olduğum ticaretimde teşkilattan kaynaklanan sıkıntılarda yaşadım ve buna rağmen ülke menfaati ve dava adamlığı Ak Partiyi desteklememi gerektirdiği için sonuna kadar desteğimiz devam etmektedir.  Allahın izni ile 2 vekilimizi Ankara ya  gönderdikten sonra olurda olumsuzluklarını , hatalarını görürsek kendi parti teşkilatımızın vekili diye eleştirmemezlik te yapmayız bizler hak ve millet için doğruları ne pahasına olursa olsun söylemek ile mükellefiz , bu sebepler ile  eski ve yeni teşkilat mensubu arkadaşlarımızın bu duygu ve düşünce ile kenetlendiğinden hiç bir kuşkum yoktur. Önce Allahın izni , siz değerli teşkilat mensuplarının gayretleri ve Sinoplu kardeşlerimizin destekleri ile Sinop 2-0 istikrardan yana tavrını göstereceğine inancım tamdır.

Sevgili Sinoplu kardeşlerim hepinizi Allah için seviyor sevgi saygı ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI