AŞI MERKEZİ’NİN YERİ DEĞİŞTİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:38   Okunma Sayısı: 9632
Sinop’ta bir süredir eski Aşıklar Düğün Salonu’nda verilen korona virüs aşısı faaliyetleri sonlandırıldı. Merkezde aşı olmak isteyenler artık aşılarını Toplum Sağlığı Merkezi’nde olabilecek.

İlimizde korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşların aşıya ulaşımının kolaylaştırılması amacıyla kent merkezinde eski Aşıklar Düğün Salonu’nda bir süredir korona virüs aşısı uygulanıyordu. Sinop İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklama ile artık buranın faaliyetinin sonlandırıldığı, bundan sonra merkezde aşı olmak isteyen vatandaşlar için Yeni Mahalle Okulak Sokak No:8 adresinde bulunan İl Sağlık Müdürlüğü binası içinde yer alan Toplum Sağlığı Merkezi’nde bu hizmetten yararlanabileceği duyuruldu. İl Sağlık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İlimiz Aşıklar Düğün Salonu içerisinde uygulanan aşı hizmetlerimiz sonlandırılmıştır. 22.10.2021 tarihi itibari ile aşı faaliyetlerimize Toplum Sağlığı Merkezinde devam edilecektir. Aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” denildi.

Haber: Emrah GÜNEY

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI