SOKAK HAYVANLARI İÇİN KERMES

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:18   Okunma Sayısı: 31551
Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından kermes düzenlendi.

Sakarya Caddesi’nde bir iş yerinde düzenlenen kermeste dernek üyesi kadınların yaptığı el işi ürünler satışa sunuldu.

Dernek tarafından yapılan açıklamada kermesten elde edilecek gelirin sokak hayvanlarının beslenmesi ve barınması için harcanacağı söylendi.  Önümüzdeki pazartesi gününe kadar açık kalacak kermesle ilgili dernekten yapılan açıklamada, “Dernek olarak kısıtlı maddi imkânlarımızla elimizden geldiğince hayvanların beslenmesine destek vermeye çalışıyoruz, Amacımız bu kermesten elde edeceğimiz gelir ile Ada Mahallesi’nde bulunan Belediye Can Dostları Hayvan Barınağı’ndaki hayvanlara yiyecek temin edeceğiz. Kermesimize tüm  hayvan severleri bekliyoruz.” denildi.

Erasmus Programı kapsamında Sinop’a eğitime gelen Azeri üniversite öğrencisi Elturan Kazımlı da gönüllü olarak derneğe destek verdiğini belirterek, duyarlı tüm vatandaşları kermese davet etti.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI