TEPKİLER BİTMEK BİLMİYOR

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:01   Okunma Sayısı: 3376
Gazetemiz köşe yazarı Şevki Yıldırım'ı hedef alarak, "Kiralık ve Topal Kalem" şeklindeki çirkin ifadeleriyle tepkileri üzerine çeken bir internet sitesi sahibi Deniz Özen'e basın camiasından tepkiler dinmek bilmiyor.

TVNet Ekonomi Servisi Şefi Uğur Küçük, "Şevki Yıldırım, bize gazeteciliğin alfabesini de, keraatını da en iyi öğreten ağabeyimiz, hocamızdır. O yazıyı kaleme alan kimsenin, TCK'nın hakaret içeren maddelerinden haberi yok anlaşılan. Açılacak bir davada alacağı ceza 2 yıldan başlıyor ve bu basın yoluyla işlendiği için 3'te 1 oranında da artırılıyor. Tazminat kısmı da ayrı boyut. 79 liralık elektrik parasının üzerine tazminat kamburu da ekleniverirse.." diyerek yazıyı yazan Deniz Özen'i kınadı.

Günlük Antalya Gazetesi Sahibi Ali Orhan Lazaloğlu, "Şevki Yıldırım ile çook uzun yıllar Milliyet gazetesinde birlikte çalışma şerefini yaşadım. Ben gazeteciliği ondan öğrendim desem hiç de yanlış olmaz. Onun için söylenecek hakaretamiz sözler de sahibine ait olacaktır. Ben kendisine de söyledim. İt ürür, kervan yürür.. Boş ver aldırma. Ancak aç davanı da gazetecilik nasıl olurmuş mahkeme kapılarında öğrensin dedim. Seni herkes tanıyor kardeş. Onlar varlığından rahatsız olan zavallılardır" şeklinde konuştu.

Hürriyet Gazetesi İstanbul muhabirlerinden, çok önemli haberlere imza atan ve çeşitli ödüller kazanan  Arda Akın, "Şevki abimiz bizim duayenimiz. Bugün Hürriyet gibi dünya devi bir gazetenin ana kumanda merkezinde görev yapabiliyorsam ondan öğrendiklerim sayesindedir derim her zaman" diyerek Şevki Yıldırım'a basın yoluyla yapılan hakareti esefle kınadı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI