DOĞDUĞUM BU TOPRAKLARA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:12   Okunma Sayısı: 6128
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) 28. Dönem Sinop Milletvekili adayı İsmail BÜYÜKKAYIKÇI, saha çalışmalarını sürdürüyor. Siyasetin vatandaşa hizmet etme aracı olduğunu belirten Büyükkayıkçı, “Sinop’la ilgili hayallerimiz var. Sinop bizim için bir sevda. Doğduğum bu topraklara borcumu ödemek istiyorum” dedi.

MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday olurken MHP Sinop Milletvekili adaylığı için birinci sırada İsmail Büyükkayıkçı yer aldı. Sinop MHP ikinci sıra milletvekili adayı ise Hasan Ataman oldu.

Saha çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden MHP Sinop Teşkilatı dün gazeteniz Sinop Pusulası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İsmail Büyükkayıkçı, “Kendimi bu kente borçlu hissediyorum” dedi. “Sinop için hayallerimiz var” diyen İsmail Büyükkayıkçı, “Sinop bizim için bir sevda. Dolayısıyla hiç kimse sevdasından vazgeçmemiştir. Biz de Sinop sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz, kimse de vazgeçiremeyecek. Sinop’ta nelerin olduğunu, nelerin olmadığını çok iyi bilen bir kardeşinizim. Sinop sivil toplum kuruluşlarında yıllarca görev yapmış birisiyim. Sinop’tan hiçbir zaman ayağımızı çekmedik. Allah nasip ederse de 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakını teşkilatlarımızla beraber finale taşıyacağız.” dedi.

“BEN BORCUMU NASIL ÖDERİM SEVDASINDAYIM”

Sinop’ta adil dağıtımı sağlayacaklarını ifade eden Büyükkayıkçı, “Tabi Sinop’ta Milliyetçi Hareket Partisinin neler yapabileceğini herkes biliyor. Bizler de bunun farkındayız. Diğer milletvekili adayımız Hasan Ataman kardeşimle beraber hiçbir Sinoplu arkadaşımızı mahcup etmeyeceğiz. Hiçbir Sinoplu kardeşimizi kandırmayacağız. Bizim seferimiz seçime kadar değil Allah nasip ederse Kızıl Elma’ya kadar, Turan’a kadar devam edecek. Sinop basını, Sinop halkı şöyle düşünmesin: “İsmail Büyükkayıkçı, Hasan Ataman sadece seçim sürecinde geldi ve gidiyor” demesin. Allah nasip ederse seçimden sonra da biz bu topraklarda beraber yaşayacağız. Çünkü benim Sinop’a, doğduğum bu topraklara borcum var. Ben borcumu nasıl öderim sevdasındayım. Bugüne kadar verdiğimiz her sözü yerine getirdik, yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. En azından Sinop’ta adil dağıtımı sağlayacağız, adil istihdamı sağlayacağız. Hak, hukuk meselesinde Sinop il genelinde ne olması gerekiyorsa bunu yapacağız” diye konuştu.

“BİZ BU DAVAYI TEK KİŞİ DE KALSAK SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ”

“Alanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü için mücadele edeceğiz” diyen Büyükkayıkçı, “Öyle bir onurlu ve gururlu bir partinin mensubuyum ki kutlu bir dava, okunmuş bir dava, 50 yılı aşkın kemikleşmiş bir dava. 5 bin tane şehidimizin kanıyla, canıyla bedel ödemiş bir dava. Biz bu davayı tek kişi de kalsak sonuna kadar savunacağız. Alanda da bu ülkenin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğü için mücadele edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizin kaybedecek bir dakikası yok. Kızıl Elma hedefinde ilerleyen ülkemize davanın bir neferi olarak hizmet etmek bizi onurlandırıyor. Sinop il ve ilçelerimizde halkımızla buluşup düşüncelerimizi aktarıyoruz. Esnaf kardeşlerimizle buluşup dertleşiyoruz. Vatandaşların partimize gösterdiği ilgi bizi daha çok çalışmaya motive ediyor. Ne mutlu ki doğduğumuz topraklara hizmet etme şerefine nail olabilmek. Sinop için çıkmış olduğum bu kutlu vazifede sizlerin duasıyla ve birlikte gayretimizle Sinop Milletvekili olacağımıza inancımız tam.” şeklinde konuştu.

Ziyarette, MHP Sinop Milletvekili adayı birinci sırada İsmail Büyükkayıkçı ve ikinci sıra adayı Hasan Ataman’ın yanı sıra, MHP İl Başkan Yardımcısı Ferhat Sarısoy, Merkez İlçe Başkanı Metin Tuna ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir yer aldı.

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI