BAŞKANDAN ÇOCUKLARA 'SAĞLIKLI FIRÇA'

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:45   Okunma Sayısı: 8518
Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çocuklara diş fırçası ve macun dağıttı

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçe merkezinde mahalle ve sokak gezilerinde bu kez de oyuncakların yanı sıra diş fırçası ve macun hediye etti.Aslen İlçe Taşhanlı köyünden, İstanbul da Yiğit Diş deposu bulunan Turgay ve Tuncay Yiğit’in getirmiş oldukları diş fırçası ve macunları birlikte mahallelerde dağıtarak çocukları sevindirdiler. Başkan Çakıcı, Yiğit kardeşler Turgay ve Tuncay mahalleleri ve sokakları gezerek hediyelerini verip, miniklerle sohbet etti. Çakıcı; “Öncelikle bu güzel hediyeleri ilçemize getirerek bizleri ve çocuklarımızı sevindiren Turgay ve Tuncay Yiğit kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı “Alışkanlıklar küçük yaşlarda kazanılıyor. Amacımız diş fırçalama alışkanlığını erken yaşta kazanmalarını istiyoruz, özellikle çocuklarda küçük yaşlarda ağız ve diş bakımının önemli olduğunu belirterek, Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar önem verir, ne kadar iyi eğitir, ne kadar donanımlı hale getirirsek geleceğimiz de o kadar teminat altında demektir" dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI