SİNOPE'DE BİR FLANÖZ PROJESİ

Eklenme Tarihi: 10 Temmuz 2024, Çarşamba - 14:04   Okunma Sayısı: 679
Sinop’ta “Sinope'de Bir Flanöz” projesinin panel ve sergisi gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği Projesi olan CultureCIVIC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilen, Doç. Azize Reva Boynukalın tarafından yürütülen Sinope'de Bir Flanöz projesinin panel ve sergisi Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezinde gerçekleşti.



Doç. Seniha Ünay’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde Doç. Azize Reva Boynukalın, Doç. Dr. Nazlı Yıldırım, Avukat Funda Öztürk Altuntaş ve Usta Öğretici Hatice Keleş  konuşmacı olarak yer aldı. Sinope'de Bir Flanöz proje sürecinin anlatıldığı panelde Amazon Kent kurucu Sinope, Boyabat’ın geleneksel el sanatları ve kadınların kamusal mekan haklarına dair önemli bilgiler paylaşıldı. Proje sergisinde ise Boyabat Şehit Sadık Aparangil Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerleriyle birlikte yürütülen uygulama çalışmaları ve Doç. Azize Reva Boynukalın’a ait dijital resim ve enstalasyonlar yer aldı.

 Etkinliğe Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz,  Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI