SİNOP MÜSİAD'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ: YENİ BAŞKAN UĞUR ATAY OLDU

Eklenme Tarihi: 8 Ağustos 2024, Perşembe - 13:09   Okunma Sayısı: 406
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Şubesinin yeni başkanı iş insanı Uğur Atay oldu.

Sinop’ta inşaat sektöründe hizmet veren iş insanı Uğur Atay, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı tarafından İl Şube Başkanlığına atandı. Atay, İstanbul’daki Genel Merkez’de Asmalı’yı ziyaret etti. Asmalı, Atay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Uğur Atay, yaptığı açıklamada, “MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı, Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulunun takdir ve tensipleri ile MÜSİAD Sinop Şube Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Mahmut Asmalı’ya MÜSİAD Yönetim Kuruluna ve desteğini eksik etmeyen tüm dostlarıma teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin almış olduğu kararla bu görev bana verildi ve ben de bu sorumluluğun farkındayım. İnşallah yönetim kurulumuzla birlikte çok daha güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız. Cengiz Tokmak başkanımızdan aldığım bu bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

UĞUR ATAY KİMDİR?

1988 Samsun/Bafra doğumlu olan Uğur Atay ilk ve orta öğretimini Sinop’ta, üniversite eğitimini ise 2006 yılında Samsun 19 Mayıs üniversitesi İnşaat Teknikerliği bölümünde tamamladı.

2010 yılında İnşaat sektöründe orta ve büyük ölçekli projelerin geliştirilmesi, teknolojideki son yenilikleri takip ederek inşaat sektörünün çağdaş düzeye doğruluk, dürüstlük ve kalite anlayışı ile ulaşmasına katkı sunmak amacıyla Sinop’ta Atay İnşaat firmasını kurmuştur.

14 yılı aşkın süredir Sinop il- ilçeleri ve birçok ilde inşaat sektörünün yanı sıra hafriyat, şehirlerarası nakliyat, orman ürünleri üretim ve pazarlama, alt ve üst yapı yapım işleri, çevre düzenlemesi ve peyzaj, modernizasyon ve güçlendirme, rüzgar santralleri türbin temel kazısı ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait taahhüt işlerinde sektördeki gelişmeleri ve pazardaki yeni talepleri yakından takip eden firma yöneticisi Uğur Atay idari ve mali birikimi ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Uğur Atay evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

Ad Soyad: DR********** Yı*****

Yorum: Tehlikenin Farkında mısınız? Başıboş sokak köpeklerinin sayısı GEOMETRİK hızla artmaktadır.ACILEN HEPSİ toplanmaz ise çok kısa bir süre sonra daha çok köpek ve sonuç olarak daha çok insan ölümü,köpek saldirisi, salgin hastalik ve trafik kazası olacak.Bu yüzden Başıboş köpeklerin hepsi beklenmeden hemen toplanmali.tehlike çok hızlı artıyor.

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI