O MUTLULUK 2013 YILINA AİT

Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2024, Perşembe - 16:00   Okunma Sayısı: 237
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçtiğimiz günlerde bazı haber kanallarında yer alan “Sinop Türkiye’nin en mutlu ili seçildi’ haberindeki verilerin güncel olmadığını, 2013 yılında yapılan çalışmaya ait olduğunu açıkladı.

TÜİK’ ten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Yaşam Memnuniyeti Araştırması sonuçları kapsamında, son günlerde basında yer alan “Sinop Türkiye’nin en mutlu ili seçildi’ haberindeki veriler 2013 yılında yapılan çalışmaya ait olup İl düzeyinde tek ve son yapılan araştırmadır. 2013 yılından sonra yapılmamıştır. Bu haberlerdeki rakamlarda 2013 yılına aittir. Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2013 yılından  sonraki yıllarda sadece Türkiye düzeyinde yapıldığından kamuoyunu yanlış bilgi vermemek adına il düzeyindeki haberlerin tekrar yapılmamasını rica eder, iyi çalışmalar dileriz.”

Kaynak: Aydın YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

Ad Soyad: JA**

Yorum: Now TV...Sözcü TV...Halk TV..benimde izlediğim sevdiğim kanallar...AMA bu kanallar artık başıboş sokak köpekleri tarafından sakat kalan,parçalanan ve ölen çocukların, yaşlıların haberlerini ASLA yapmıyor...bir kedi ya da köpeğin başına bir şey gelince ayağa kalkıyorlar..İNSAN hayatı neden değerli değil..mama lobisi bu kadar mı güçlü?

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI