Tebriz'den Başkan'a mektup

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:31   Okunma Sayısı: 4165
Kısa adı “DASK” olan “Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği” tarafından düzenlenen ve Sinop Belediyesinin de destekçisi olduğu "Doğada Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması" için kentimize gelen İranlı Fotoğraf Sanatçısı Mehran Cheraghchi, Başkan Baki Ergül'e Tebriz fotoğraflarını içeren bir albüm hediye etti.
2011 yılında İğneada'da yapılan ve yüzlerce yerli ve yabancı doğa fotoğrafçısının katıldığı yarışmada  Makro Doğa Kategorisi dalında birincilik kazanan Mehran Cheraghchi Sinop Pusulası muhabirine, 39 yaşında olduğunu 2 yılı İstanbul, 1 yılı da Ankara olmak üzere toplam 3 yıl Türkiye'de yaşadığını kaydederken, "Sinop'ta yapılacak  'Doğada Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması'nda da elimden geleni yapacağım. Buraya gelirken Tebriz Belediyesi'nin Kültür işlerinden sorumlu Başkan yardımcısının mektubunu Sayı Başkan Baki Ergül'e takdim ettim. Kendisi bana Başkan yardımcımıza iletilmek üzere Sinop işi bir Tekne Modeli armağan etti. Kendisine teşekkür ederim" dedi.
 
Başkan Baki Ergül de İranlı Fotoğraf sanatçıssı Mehran Cheraghchi'ye teşekkür ederk, başarılar diledi. Kendisine sunduğu tekne modelini Tebriz Belediye Başkanlığı'na iletilmesi ricasında bulundu.
 
Kaynak Şevki Yıldırım

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI