Polis Teşkilatı 172. yaşını kutluyor.

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:34   Okunma Sayısı: 8755
Kutlamalar kapsamında Sinop’ta kurban kesildi, şehitlik ziyareti gerçekleştirilip şehit kabirlerine karanfiller bırakıldı. 10 Nisan Polis Haftası Sinop’ta çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Kutlamalar İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesimi ile başladı. Ardından Sinop İl Emniyet Müdürlüğü mensupları, Sinop Şehir Mezarlığı’na giderek şehitlik ziyareti gerçekleştirdiler. Şehitlik ziyareti sırasında dualar okunup, şehit kabirlerine karanfiller bırakıldı. İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ülkenin şehit polis ve askerlerin sayesinde ayakta durduğunu söyledi.

Onlardan aldıkları nöbetle canları pahasına ülkeyi korumaya devam edeceklerini ifade eden Dağdeviren; “Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle onları dualarımızla yad ettik. Umarım bu teşkilat bundan sonra da geleneklerini, göreneklerini devam ettirerek uzun yıllar yaşayacaktır. Milli iradeye saygılı, vatanına, milletine bağlı geleceğin büyük Türkiye'sine katkı sunmaya devam edecektir." diye konuştu.

 

Dağdeviren, Polis Haftası kapsamında farklı etkinlikler yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Programa, Belediye Başkanı Baki Ergül, Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, emniyet teşkilatı mensupları, şehit yakınları ve diğer ilgililer katıldı.

 

 

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI