YOĞUN YAĞIŞ İLE FIRTINA GELİYOR

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:37   Okunma Sayısı: 8329
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi (BTUM) tarafından kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulunuldu. Yapılan açıklamda ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Sinop’un iç kesimlerinde kuvvetli, yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı beklenildiği belirtildi.  Vatandaşların gereken tedbirleri alması istenilen açıklamada, “Sinop’un iç kesimlerinde kuvvetli (10-20 cm), yüksek kesimlerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar yağışı bekleniyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI