HIZLI HAREKET EDİP İŞLERİ HIZLANDIRACAĞIZ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:09   Okunma Sayısı: 5826
Sinop Defterdarı Naci Günaydın; “Bürokrasiyi azaltmak, hızlı hareket etmek, işleri çabuklaştırmak noktasında çalışma gösterme çabası içerisinde olma niyetindeyiz.”

Geçtiğimiz günlerde ilimize ataması gerçekleştirilen ve görevine başlayan Sinop Defterdarı Naci Günaydın’a Sinop Pusulası Gazetesi olarak nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimiz sırasında Defterdarlık çalışmaları ile ilgili sorduğumuz sorulara içtenlikle cevap veren Günaydın, yakın zamanda daire içinde gerçekleştirmek istedikleri iki önemli çalışma ile ilgili bilgiler verdi.

SORUNLARI DİYALOGLA ÇÖZME TARAFTARIYIZ
Defterdar Naci Günaydın, yaklaşık 20 yıldan bu yana Bakanlık bünyesinde hizmet verdiğini ve yapıyı iyi bildiğini söyleyerek; “Biz bu bölgenin insanıyız. Çalışmalarımızdaki amaçlarımızdan bir tanesi bürokrasiyi azaltmak, hızlı hareket etmek, işleri çabuklaştırmak noktasında çalışma gösterme çabası içerisinde olma niyetindeyiz. Tabi ki bunları da kanun ve mevzuata uygun şekillerde gerçekleştireceğiz. Bunun dışında yapılabilecek bütün işler mümkün olduğu kadar diyalogla çözme taraftarıyız” diye konuştu.

DANIŞMA BÜROSU KURMAK İSTİYORUZ
Günaydın, Defterdarlık bünyesinde Sinop’ta hayata geçirmek istedikleri projeler olduğunun da altını çizerek bu çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Bu çalışmalardan bir tanesinin birim bünyesinde kurulacak olan bir ön danışma bürosu ile vatandaşlara daha hızlı hizmet verme amacında olduklarını kaydederek; “Bu düşüncemizi hayata geçirebilirsek vatandaşlarımızı, önce bu büroya danışarak işlemi hangi birimdeyse oraya yönlendirilmek sureti ile yardımcı olmayı düşünüyoruz. Vatandaşların belli konularda takıldıkları, yardıma ihtiyaç duydukları konularla ilgili olarak danışabileceği bir birimi hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

MOBİLİZE EKİP KURMA AMACINDAYIZ
Personeli ile birlikte ilçelerde hizmet verecek bir mobilize ekip kurmak istediklerini vurgulayan Naci Günaydın, şu açıklamalarda bulundu; “İlçelerimizde personel sayımız az. Bu nedenle bu bölgelerimize de destek olmak amacıyla yeri geldiğinde tespitler için köylere, belli program dahilinde personel yollamayı da düşünüyoruz. Bunu da birim bünyesinde kurulacak olan bir mobilize ekip ile yapma amacındayız.

AMACIMIZ HIZLI HAREKET ETMEK
Amacımız şu; hızlı hareket etmek. Kısa zaman içerisinde o sorun ile ilgili olumlu veya olumsuz yönde çıkacak bir sonuç da olsa çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bunları yaparken de diyaloglarımızda kimseyi kırmadan, dökmeden bu çalışmalarımızı gerçekleştirme amacındayız.”

ÖZGEÇMİŞİ
1966 Samsun doğumlu olan Naci Günaydın, İlk, Orta ve Lise eğitimini Amasya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans) mezunu olan Günaydın, memuriyete 1990 yılında Maliye Bakanlığında (Merkez) başladı. 1994 yılı Ankara Maliye Kursu mezunu olan Naci Günaydın, Maliye Bakanlığınca açılan Görevde Yükselme sınavları sonucu sırasıyla; -1996-1998 yılları arası Bütçe Dairesi Başkanı Yardımcısı (Samsun 19 May. Üni.) -1999-2002 yılları arası Bütçe Dairesi Başkanı (Samsun 19 May. Üni.) -2002-2006 yıllar arası Bütçe Dairesi Başkanı (Isparta S.Demirel Üni.) görevlerini üstlendi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI