SİNOPSPOR KULÜBÜ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:41   Okunma Sayısı: 4730
Sinopspor Kulübü olağanüstü kongreye gitti. Mevcut Başkan Musa Bozkurt’un yeniden aday olmadığı kongrede, başkanlığa kulübün As Başkanı Numan Altunelli seçildi.

Dernekler statüsündeki spor kulüplerinin yeni yasa çerçevesinde Gençlik Spor Bakanlığı denetimine geçmesiyle tüm kulüpler gibi Sinopspor Kulübü de geçtiğimiz hafta olağanüstü kongre yaparak tüzük ve aynı zamanda yönetim değişikliğine gitti. Başkan Musa Bozkurt yapılan olağanüstü kongrede işlerinin yoğunluğu nedeniyle yeniden görev almayacağını belirtirken, yapılan kongrede mevcut As başkan Numan Altunelli Başkan olarak seçildi. Musa Bozkurt, yaptığı konuşmada; 1970 doğumlu Sinopspor Kulübü’müze ilk defa kendine ait bir tesis kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşadık, kazandırılan bu tesisin bundan böyle Sinop gençliğine hizmet edeceğini Sinopspor gibi köklü bir kulübe kazandırılması noktasında gereken her türlü desteği sağlayan başta Sn. Valimiz Erol Karaömeroğlu’na, Belediye Başkanımız Sn. Barış Ayhan’a, Ak Parti İl Başkanı, Sn. Uğur Giresun'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Yahya Çınkıl'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Mehmet Demircan'a, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sn. Ayhan Özhan'a ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Mehmet Kalyon'a teşekkür etti. Yeni yönetimin her zaman yanında olacağını belirten Musa Bozkurt, yönetici arkadaşlarına yeni dönemde başarılar diledi.

Başkanlık görevini devir alan Numan Altunelli de; “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Sinopspor Kulübü için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI