"KOORDİNASYONU VE İŞBİRLİĞİNİ ARTIRACAĞIZ"

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:42   Okunma Sayısı: 6603
İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine atanan Mehmet Yüzer, kurumlar arası koordinasyonu ve işbirliğini artırmak istediklerini söyledi.

Sinop Pusulası Gazetesi olarak İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevine atanan Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ziyarette sorularımızı içtenlikle cevaplayan Yüzer, Sinop’un geleceğinin parlak olduğuna dikkati çekti. İl Özel İdaresi’nin Sinop’ta en önemli yatırım kurumları arasında olduğunu belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yüzer; “Ben yönetim tarzı itibari ile bir insanın hiçbir zaman tek başına çok büyük işleri başarabileceğine inanan bir insan değilim. Muhakkak takım çalışması, ekip çalışması, koordinasyona ihtiyacı olduğunu düşünürüm. Sinop Özel  İdaresi’nin aldığı kararların şehirde pek çok paydaşı var. En başta İl Genel Meclisi bizim karar organımız. Sinop İl Özel İdaresi’nin kararları bu mecliste alınır. Sinop’taki en önemli yatırım kuruluşlarından biriyiz. Hemen hemen her kamu kurumuyla ortak projelerimiz var, ortak işlerimiz var.  Bu anlamda Sinop’ta koordinasyona en çok ihtiyaç duyan,  kurumlar arası iyi iletişime en çok ihtiyaç duyan kurumlardan biri biziz. Ben tüm Sinoplu hemşerilerimin ve Sinop’un hizmetlerin en güzeline layık olduğunu düşünüyorum. En iyi hizmete layık olduğunu düşünüyorum. Türkiye’nin en mutlu şehri Türkiye’nin en güzel şeylerini hak ediyor. Bütün paydaşlarımızla koordinasyon içinde yardımlaşarak Sinop’a gelecekte çok daha güzel hizmetlere taşıyacağımıza inandığımı düşünüyorum. Herkese de şimdiden bize vereceği destek için bize duyduğu güven için teşekkür ediyorum” dedi.

Kurumlar arası koordinasyonu ve işbirliğini artırmak öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurgulayan Yüzer; “Sinop İl Özel İdaresi  olarak kurumlar arası koordinasyonu artıracağız. Sinop İl Özel İdaresi ‘nin saygınlığının arttıracağız. Muhakkak sorunlarımız, muhakkak hizmette eksik kaldığımız yerler var. Gönül ister ki en ücra köyümüzün en ücra mahallesine sıcak asfaltla ulaşım sağlayalım. Fakat bazı gerçeklerde var.  Bütçe gerçekleri var. Yani bizim kaynaklarımız kısıtlı. İhtiyaçlarımız ne kadar sınırsız olsa da kaynaklarımız kısıtlı. Bizim yapmamız gereken elimizdeki kısıtlı kaynakları en akıllı şekilde en verimli şekilde israftan en uzak şekilde mümkün olduğu kadar çok vatandaşımıza, mümkün olduğu kadar kaliteli hizmet sunma anlamında kullanmaktır. Ve bunu  inanıyorum ki koordinasyon içinde yaptığımız zaman başarılı olacağız. Sayın millet vekillerimizde, sayın valimizde ilin bütün dinamikleri de bize yardım edeceğini umuyorum. Çünkü ben Sinop’u sevdiğim gibi Sinop’unda beni sevdiğini düşünüyorum” diye konuştu. 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI