GÖZÜMÜZ “AYDIN”; “BİRİCİK” “CAN”IMIZ DÜNYAYA GELDİ

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:43   Okunma Sayısı: 4965
Gazetemizin başarılı, çalışkan muhabiri Aydın Yılmaz geçtiğimiz gün babalık duygusunu tattı. Aydın-Biricik Yılmaz çifti iki yıldır süren mutlu evliliklerini “Can”la taçlandırdılar.

Aydın-Biricik çiftinin erkek bebekleri “CAN” dünyaya geldi. Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’nde 22 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde dünyaya gelen “Can” Bebek, Yılmaz çiftine büyük bir mutluluk yaşattı.

Aynı zamanda TRT Muhabirliği görevini de Sinop’ta başarıyla yürüten Aydın Yılmaz; babalık duygusunun çok farklı bir duygu olduğunu, ilk kez tattığı bu duygunun kendisine hem daha farklı bir sorumluluk, hem de tatlı bir heyecan kattığını belirtirken, bebek poposu temizleme, alt bağlama ve bebek temizliği gibi konularda bugüne kadar hiç bir bilgisi olmadığını, Can’la birlikte bu alanda ihtisas yapacağını da kaydetti.

Sinop Pusulası Gazetesi olarak bizler de Yılmaz Ailesi’ne sağlık ve mutluluk, minik Can’a da Allah’tan uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI