BAŞKANDAN BOYABAT'A MÜJDE!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:44   Okunma Sayısı: 6968
Boyabat Belediyesi Hizmet Binasının yıkılması ile birlikte hamamsız kalan ilçeye kazandırılacak yeni hamam için çalışmalara başlandı.

Projeye Nisan Ayı içerisinde başlayacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Camikebir Mahallesi; 685 Ada, 30 Nolu parselde yapılacak olan Hamam, Kültür Merkezi projesi içerisinde yer almaktadır. Yüklenici firmaya 10 Nisan Cuma günü yer teslimi yaptık. İnşaallah yapım işine en kısa zaman da başlanacaktır. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Bizim için başka Boyabat yok… Kültür Merkezi inşaatına bazı nedenlerden dolayı başlanamadığını, bu sıkıntıların çözüldüğünü ifade eden Çakıcı; "attığımız her adımda önümüzü kesmeye çalışanlar var. Biz Boyabat’ı seviyoruz. Boyabatlıyı seviyoruz. Halkımıza hizmeti seviyoruz. Birileri için olabilir ama bizim için başka Boyabat yok. Bütün enerjimizi ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için harcıyoruz. Çünkü biz bu topraklarda doğduk bu topraklarda öleceğiz” diye konuştu.

İlçeye kazandırılacak olan Boyabat Belediyesi Hamamının içerisinde; egzersiz salonu, sauna, soyunma kabinleri, duş kabinleri ve hamamın olacağı belirtildi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI