SİNDER ailesi akşam yemeğinde buluştu

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:46   Okunma Sayısı: 8821
Sinop İş İnsanları Derneği SİNDER her ay bir üyesinde yapmış olduğu kahvaltıyı, bu ay da akşam yemeği şeklinde SİNDER üyesi Orhan Vural Yalnız’ın işlettiği Yediren Et Restoran‘da gerçekleştirdi.

Yeni üyelerinin de katılımıyla tanışma, kaynaşma amaçlı yemek organizasyonu SİNDER Başkanı Yılmaz Öz’ün tüm SİNDER ailesine hoş geldin demesiyle başladı. “Amacımız kendi içimizdeki ticareti genişletmek, birbirimize, ilimize katkı sağlamak ve istihdam yaratmaktır” diyen Başkan Yılmaz Öz, dernek içinde yapmış oldukları çalışmaları tek tek anlattı. Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Öz, SİNDER ailesi altında S.S. SİNDER Kadın Girişimçi ve Üretim Kooperatifi kurduklarını ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öz, Orman Bölge Müdürlüğü’nün Sinop İş İnsanları Derneği’ne kullanmak için tahsis ettiği Anı Ormanı Meyve Bahçesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek çok güzel olumlu müjdeler verdi, dernekçilikle ilgili derneğin anlamını, ilimize katacağı faydaları anlattı, bu vesileyle SİNDER ailesinin Sinop ekonomisine çok ciddi katkıları olduğunu ve SİNDER’in her gün daha da güçlendiğini ve katılımların devam ettiğini söyledi.

Yemek organizasyonunda üyeler kendilerini tanıtarak yapmış oldukları ticaretleri örnekleriyle anlattılar. Başkan Yılmaz Öz, SİNDER‘in yapmış olduğu ilk projesi olan SİNDER E-Ticaret Kullanımının Geliştirilmesi Eğitim Projesi hakkında bilgi verdi.  Sinop ve Sinop’un ilçelerinden gelen 125 kişiye E-ticaret kursu verildiğini ve bu projelerin devamı olacağını söyledi. E-ticaret Katılım Belgelerini Sebahattin Ali Kültür Merkezinde 16.06.2023 Cuma günü saat 14.00 da protokol eşliğinde verileceğini söyleyerek tüm Sinop halkını da davet etti. Başkan Yılmaz Öz tüm SİNDER ailesine katılım sağladıkları için bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek sözlerini sona erdirdi.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI