Gürsel Öz, Esnafa Büyük Müjdeyi Verdi!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:46   Okunma Sayısı: 8160
Sinop Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Bölge Birlik Başkan Vekili Gürsel Öz esnafa tanınan kredi faiz oranlarının diğer bankalara göre düşük olduğuna değinerek ”Esnafımızın her zaman destekçisiyiz” dedi.

Başkan Öz daha önce verileceği açıklanan sıfır faizli 30 bin ve 100 bin destek kredilerinin çıkarılan önerge doğrultusunda kooperatif kanılıyla verileceğini dille getirirken; “2015/8296 sayılı kararnameyle makine ve demirbaş işyeri modernizasyonu ve döner sermaye ihtiyacı olan esnaf sanatkârlar ile KOSGEB girişimcilik destek programı programını bitiren genç girişimci esnaf ve sanatkârlar için yeni kredi imkânları sağlanmıştır” dedi.

Başkan Öz sözlerine şu şekilde devam etti; “Tüm esnafımıza yönelik olarak yeni bir müjdeyi vermek gerekirse Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerimiz kefaletiyle 30 bin TL’ye kadar % 100 faiz indirim oranı uygulanarak sıfır faizli kredi kullanabilecektir. Bu uygulama kapsamında kredi başvurusunda bulunan kredinin kullanımı amacını yazılı olarak taahhüt edecek olup ayrıca hibe desteği kullanmadıklarına dair KOSGEB’ten yazı getirmeleri zorunludur dedi. Daha önce kredi kullanmış olup bakiyesi 01.12.2015 tarihinde devir eden (01.12.2015 tarih ve sonrasında kredi taksit borcu olanlar) kredi borçluları ise bu kredi imkânından faydalanamayacaklardır.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI