MOBİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ OLACAK!

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:47   Okunma Sayısı: 18946
CHP’de önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre öncesi il başkanlığı için adaylık başvurusu yapan Barış Ayhan destek turları kapsamında gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi.

Barış Ayhan, önümüzdeki il başkanlığı süreci ile ilgili gazetemize bir değerlendirmede bulundu.

MOBİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ OLACAK!
“Mobil bir yönetim anlayışı” sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Ayhan; “Sürekli hareket halinde olan bir yönetim anlayışı düşünüyorum. Sinop’ta il başkanlığı dediğimiz zaman Kaleyazısı’ndan Meydankapı’ya kadar görmüyoruz. Bütün ilçelerine Dikmen’in Durağan’ın en ücra köşelerine kadar ulaşabilen, orada halka partimizin politikalarını anlatabilen onların sorunlarını dinleyen sorunlarına çözüm olabilen sürekli hareket halinde olan sürekli halkın içinde olan bir yönetim anlayışı düşünüyorum. Köylü ile temas kurmak için Pazar yerlerini gezmekle yetinmeyen köylünün köyüne kadar gidip sorununu köyünde tespit edip çözen, işçinin sorunlarını çözmek için sanayi sitelerini OSB’leri atölyeleri gezip orada çalışan işçilerin sorunlarına ortak olan çözüm olan bir yönetim anlayışı düşünüyoruz. Sinop’un vizyonu ile ilgili yapacaklarımız var. Sinop’un bir eğitim kültür ve turizm şehri olduğunu düşünüyoruz. Bu vizyona uyuşmayan yatırımların her zaman karşısında olacağız.

NÜKLEER SANTRAL’İN KARŞISINDAYIZ
Nükleer santralin de karşısındayız. Üniversite ile ilgili sorunlarımız var. Üniversite öğrencileriyle sanki aramızda kimsenin görmediği camdan bir paravan olduğunu düşünüyorum. Bu Sinop’la ilgili. Halen üniversiteyle iç içe geçmiş bir ilişki kurabilmiş değiliz. Sinop üniversitesine uzaktan bakan değil öğrencilerle iç içe olan öğrenci grupları ve dernekleri ile gençlik kollarımızın uyum içerisinde çalışabileceği bir yapı düşünüyoruz. Yönetimi oluştururken oluşturduğumuz yönetimde Sinop’un tüm meslek odalarını, STK’larını, sendikaları, işçisinin, köylüsünün, öğrencisinin, esnafının herkesin kendinden bir parça görebileceği, kendine bir karşılık bulacağı bir yönetim anlayışı düşünüyoruz. Herkesin temsil edildiği güzel bir yapı oluşturmayı düşünüyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

En geç 3 Ocak 2016 tarihinden önce il kongresinin tamamlanacağını belirten Ayhan yaptığı açıklamada; “Süreç 1 Kasım seçimlerinden daha önce başladı. Tekrar seçim kararı alınca sürece ara verdik. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu hafta sonu mahalle delege seçimleri olacak. Bu delegeler seçildikten sonra ilçe kongresine gidilecek, ilçe kongresi akabinde il kongresi yapacağız. Bize ulaşan kongre takvimine göre il kongresini en geç 3 Ocak’ta bitirmiş olmamız gerekiyor. Öncelikle basın mensuplarımıza ve teşkilat üyelerimize 7 Kasım’da partide yaptığımız basın toplantısına göstermiş oldukları yoğun katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Gurur verdi bana. Başka aday arkadaşlarımız var. Son derece süreç centilmence yürüyor.” dedi.

Ayhan, bu süreçte Sinop halkı ile partisinin koordinasyon içerisinde çalışacağını belirterek; “Bizim dileğimiz kongre süreci tamamlandığında örgütümüzün tüm ilçeleri ile yerel yönetimleri ile Sinop halkı ile STK’lar ile uyum içerisinde çalışabileceği ahenkli bir yönetim çıkmasını düşünüyorum. Umarım düşündüğümüz gibi olur. Koordinasyon içerisinde Sinop için başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz. Geçmişte yaşadığımız sıkıntılı bir süreç var.  AKP malum iktidar partisi. Biz bu süreçleri yoğun ve yorucu yaşadık. Ama ilk etapta geçmişe dönük bu seçim süreçlerinde yapmış olduğumuz çalışmaları mutlaka bir gözden geçirmemiz gerekiyor. Partimizin tavrını tarzını bir gözden geçirip ona göre eksik olduğumuz noksan olduğumuz noktaları tespit edip gidermek için öncelikle çalışmamız lazım.” diye konuştu.

Partisini daha da büyütmek ve halkın gözünde daha iyi yerlere getirmek için aday olduğunu vurgulayan Barış Ayhan; “Makama değer katmak için aday olduk. Makamdan değer almak için değil. Partiyi daha büyütmek için yüceltmek için halkımızın gözünde daha iyi yerlere getirmek için aday olduk.” dedi.

 

   

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI