Karlar kamyonlarla taşınıyor

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:53   Okunma Sayısı: 5292
Kar yağışından en çok etkilenen ilçeler arasına yer alan Ayancık’ta, karla mücadele çalışmaları sürüyor. Belediye ekipleri biriken karları kamyonlara yükleyip denize taşıyor.

Karla mücadelenin aralıksız devam ettiği Ayancık ilçesinde hayatı olumsuz etkileyen kar, belediye ekiplerince bir bir meydanlardan ve mahallelerden kaldırılıyor. Bir çok iş yerinin çatılarının çökmesine neden olan kar yağışının dinmesinin ardından ilçede çalışmalar hızlandı. İş makineleri ve kamyonlara ilçe merkezindeki karları kaldırmaya çalışan Ayancık Belediyesi ekipleri, öncelikli olarak okul yollarını ve ana halterlerde çalışmalarını yürütüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Ayancık Belediye başkanı Ayhan Ergün, Ayancık’ın kar yağışından en çok etkilenen ilçeler arasında yer aldığını belirterek; “ Son 30 yılın en yoğun kar yağışı ile karşı karşıyayız. İlçe merkezimizde 1 metre ilçe köylerimizde ise yer yer 2 metreyi buldu. Bir çok yerin çatısı çöktü. Maddi hasarlar söz konusu. Tabi biz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Hemen hemen her bölgede çalışma var. Kamyonlarla kar taşıma işlemi yapıyoruz. Sokaklarımızın dar olması çalışmalarımızı etkiliyor. En kısa zamanda hayat normale dönecektir. Bu konuda vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Gerçekten çok zor bu kadar karı bu merkezden kaldırmak. İnşallah en kısa zamanda bunun da üstesinden geleceğiz” dedi.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI