“PROJELERİMİZ KONUŞACAK”

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:58   Okunma Sayısı: 4462
Memleket Partisi Sinop Milletvekili Adayı Hasan Çorum, seçilmeleri halinde Sinop’a kalıcı eserler kazandıracaklarını söyledi. Çorum, “Kuru vaatlerle yıllarımızı geçirmeyeceğiz, projelerimiz ile konuşacağız ve her birini gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi.

Memleket Partisi birinci sıra Sinop Milletvekili Adayı Hasan Çorum, sokak sokak gezerek vatandaşların sıkıntılarını dinliyor. Sinop için hazırladıkları projeleri vatandaşlara sunan Çorum, “Ulaşılması güç bir vekil olmayacağım” dedi.

Daha güzel bir ülke için Memleket Partisi’ni işaret eden Çorum, “Durmadan çalışacağız. Her ay vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz, esnafın dertlerini dinleyeceğiz. Gençlerin isteklerini yerine getirmek için çabalayacağız. Köylümüzün ihtiyaçlarını gidereceğiz. Sinop’a en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Halkımızın yanında olacağız. Ulaşılması güç bir vekil olmayacağım. Vatandaş istediğinde kapımı çalabilecek, istediğinde arayabilecek. Menfaat ve çıkarlar doğrultusunda hareket etmeyeceğiz. Koltuk sevdamız olmayacak. Çizgimizden şaşmayacağız. Kuru vaatlerle yıllarımızı geçirmeyeceğiz, projelerimiz ile konuşacağız ve her birini gerçekleştirmek için çalışacağız” diye konuştu.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI