Hibe Sözleşmesi İmzalandı

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:59   Okunma Sayısı: 8201
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulamaya konulan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Sinoplu yatırımcılara hibe desteği devam ediyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca uygulamaya konulan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, 10. Etapta müracaat ederek Sinop İl Proje Değerlendirme Birimi tarafından hibelendirilmesi uygun görülen ve Bakanlığın nihai kararı ile hibe programı kapsamına alınan B.C.B Gıda Tüketim Mad. Tıb. Ger. ve Yem. Hizmetleri Ltd. Şti. yetkilileri ile İl Müdürlüğü arasında Çeltik İşleme ve Paketleme tesisi konulu hibe sözleşmesi imzalandı.

İmzalanan sözleşme ile yatırımın tamamlanmasından sonra hibeye esas proje toplam tutarı olan 1.542.262,07 TL olup, yatırımın tamamlanmasından sonra 499.791,93 TL hibe desteği sağlanacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Asak; Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 4 proje için hibe sözleşmesi imzalandığını, imzalanan projeler ile İlimiz ekonomisinin güçleneceğini, tarımsal sanayiye dayalı bu yatırımların artması ile birlikte istihdam ve katma değer yaratılacağı ve bu nedenle de projelerin hayata geçirilmesi konusunda yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini belirterek hibe sözleşmesi imzalayan yatırımcılara başarı temennisinde bulundu.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI