Spor Bilimleri Fakültesi yeni eğitim dönemine hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 30 Temmuz 2023, Pazar - 08:59   Okunma Sayısı: 7831
Kurulduğu günden bu yana geleceğin sporcularını yetiştirme adına eğitim – öğretim sürecini gerçekleştiren Sinop Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi yeni eğitim – öğretim dönemine hazırlanıyor.

Spor Bilimleri Fakültesi’nin yeni dönem hazırlıklarını yerini inceleyen Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın fakülteye bir ziyaret gerçekleştirdi. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kamil Demirci, Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı ve Prof. Dr. Hülya Turan ile birlikte Spor Bilimleri Fakültesine ve Eğitim Fakültesine ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Spor Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erkal Arslanoğlu ve Fakülte yönetimiyle bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Fakülte yönetimiyle uzun süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan özel yetenek sınavı öncesi yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Daha sonra yeni binasına taşınan Eğitim Fakültesine ziyaret gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Sayın Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcıları binayı gezerek taşınma süreciyle ilgili Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz’dan bilgiler aldı. Rektör Dalgın ziyarette Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Ali Yılmaz’a ve Fakülte yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

Yorum Yap

Yapılan Yorumlar

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

HABER ARŞİVİ


KÖŞE YAZARLARI